circulaire oplossingen

Blijf compliant

Je bent verantwoordelijk voor de duurzaamheidsdoelstellingen en strategie van je bedrijf. Dan zal je voor je ESG verslag over de voortgang willen rapporteren per discipline of afdeling. De levenscyclus van IT infrastructuur en apparaten is daar een belangrijk onderdeel van en dus heb je een sterke betrouwbare partner nodig die samen met jou aan een duurzame en circulaire IT-strategie gaat werken.

ESG Reporting made easy

Met Circlewise samenwerken betekent gecertificeerd en professioneel rapporteren over het proces van data verwijdering en vernietiging van je gebruikte devices.

Ons proces is transparant en onze (online) tooling maakt het voor jou gemakkelijk alle noodzakelijke informatie te verkrijgen.

Certificaten die aantonen dat jouw data op een professionele wijze verwijderd is, zijn 24×7 beschikbaar via onze digitale platformen of kunnen op een veilige manier verzonden worden.

Meer dan 15 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met data verwijdering en beoordeling van gebruikte devices.

Vandaag brengen we dit naar een hoger nivo met Artificial Intelligenge (AI) toepassingen en digitale gebruiksvriendelijke portalen en technologieën.

Voor onze klanten brengt dit meer efficiëntie en transparantie in het gehele proces. Op die manier ben je altijd GDPR proof en duurzaam bezig.

Gecertificeerde data verwijdering

Je denkt dat je data volledig verwijderd is als je terg naar fabrieksinstellingen gaat. Niets is minder waar.

Voor het verwijderen van uw bedrijfs- en privacygevoelige informatie maken wij gebruik van software die gecertificeerd is door ADISA. Dit instituut richt zich specifiek op standaarden voor veilige en betrouwbare data verwijdering van IT apparatuur.

Wij delen graag kennis

Altijd vrijblijvend advies

Voor vragen rondom veilige afvoer van gebruikte IT apparatuur kun je altijd contact opnemen met een van onze lifecycle specialisten.