Onze diensten

Duurzame IT tegen vaste maandprijs

Remanufactured Device as a Service (R-DAAS) biedt device lifecycle diensten voor remanufactured laptops en refurbished tablets en telefoons. Voor een vast bedrag per maand heb je de zekerheid van een goed presterend en duurzaam device waar je geen omkijken meer naar hebt. 3 jaar garantie en next business day omruil service.

Voorspelbare maandelijkse IT kosten

Als CFO ben je (mede-) verantwoordelijk voor huidige en toekomstige IT budgetten. Daar wil je controle en grip op houden terwijl jouw IT-manager flexibel op en af wil schalen qua aantal devices. Dat wringt soms.

Maar niet met onze As-a-Service modellen, die bieden namelijk volledige vrijheid in op- en afschalen en voorspelbare onderhoudskosten.

Geen verrassingen achteraf dus.

Portfolio
Results Matter - CleanUp X Webflow Template

Medewerker happiness to the max

Ook voor een HR-verantwoordelijke biedt Device-as-a-Service veel voordelen. Nieuwe medewerkers kiezen een device van voorkeur die afgeleverd worden op de locatie van keuze.

Op het moment dat een device defect is, zorgt Circlewise dat de volgende dag een vergelijkbaar device op locatie wordt afgeleverd.

Dat levert gegarandeerd een hoge employee satisfaction op.

Overzicht modellen

Refurbished of Remanufactured

Als laatste het duurzaamheidsaspect. Reparatie, refurbished, remanufactured oftewel hergebruik zijn vaste ingrediënten van onze DAAS oplossing.

Aan het einde van elk contract krijgen jouw devices een 2e of 3e leven of worden componenten hergebruikt.

In elk DAAS Remanufactured contract wordt CO2 – compensatie voor zowel de devices als de logistieke verplaatsingen en diensten aangetoond en verwerkt.

Op weg naar een duurzame IT omgeving dus.

Portfolio
Neem contact op

Remanufactured of Refurbished?

Zoek je een grote batch gelijke devices die presteren als nieuw? Dan is remanufactured wellicht passender voor jou dan refurbished. We leggen graag de verschillen uit.

Contact Us Today - CleanUp X Webflow Template