Onze diensten

Jouw persoonlijke verkoper

Circlewise koopt jouw gebruikte apparatuur niet, we zijn namelijk geen handelaren.
Wij werken voor jou om de hoogst mogelijke waarde te creëren voor jouw mobiele telefoons, tablets en laptops. Die waarde is voor jou en jou alleen.

30% meer waarde door transparant proces

Wij geloven in meer restwaarde voor onze klanten. Daarom kopen wij jouw gebruikte apparatuur niet op, om het daarna weer snel door te verkopen.

Wij verlenen diensten zoals dataverwijdering en grading en optimaliseren de verkoopprijs via onze internationale verkooppunten.

Voor de diensten vragen wij een vaste vergoeding per device en een percentage van de gerealiseerde verkoopprijs.

Ons transparante proces levert gemiddeld 30% meer opbrengst voor onze klanten op.

Gebruiksvriendelijke Trade-in Portal

Inruil van gebruikte apparatuur is nog atijd een lastig en ondoorzichting proces. Waar ruil je in, hoeveel geld levert het nog op en hoe verloopt het proces van ophalen en verwerken?

De Circlewise Trade-in portal vereenvoudigt dit proces en geeft 24 uur per dag inzage in de status van jouw inruilproces.

Klanten krijgen toegang tot deze portal en kunnen eenvoudig aangeven welke gebruikte apparatuur zij willen inleveren. Circlewise geeft vervolgens aan welke waarde wij denken te realiseren.

Verkoop
optimalisatie

Via ons netwerk van Europese partners en optimaliseren wij de verkoop van jouw gebruikte laptops, tablets en mobiele telefoons. Alle data is uiteraard van deze devices verwijderd.

Door de optimale mix te vinden, krijg jij de hoogste waarde. Circlewise zal er alles aan doen om de verkoopprijs zo hoog mogelijk te krijgen, omdat wij daarmee zelf ook de hoogste commissie ontvangen.

Onze eindrapportage geeft duidelijk aan welke devices voor welk bedrag en via welk kanaal verkocht zijn.

Neem contact op

Uiteg over ons proces

Omdat wij anders werken dan de meeste brokers in deze werreld, leggen wij ons transparante proces graag persoonlijk aan je uit. Laat ons jou terugbellen!

Contact Us Today - CleanUp X Webflow Template