word value creator

Jouw toekomst is duurzaam

Value Creators creëren waarde voor onze klanten. Een steeds grotere roep klanten verduurzaamt hun IT omgeving. Daarom hebben we steeds meer Value Creators nodig. En gaan we samen naar circulaire IT. Sluit je aan!

de voordelen van bij ons aansluiten

Als je bij ons stage loopt of werkt....

Werk je mee aan verduurzaming van IT terwijl je tegelijkertijd je eigen carriëredoelen nastreeft.

Open vacatures


Circlewise is partner van Avans Hogeschool.  Wij bieden praktijkopdrachten en stages en geven gastcolleges op de Avans Academie Associate Degrees.

100% Remote - CleanUp X Webflow Template

De toekomst

We zijn geen wereldverbeteraars maar werk je met en bij ons, dan lever je in ieder geval wel een bijdrage aan verduurzaming van IT.


Groeimogelijkheden

Hoe groot we worden, weten we niet. Is geen doel op zich. Wel proberen we iedere value creator een carriere te bieden die past.


Flexible Hours - CleanUp X Webflow Template

Flexibiliteit

Er zijn avondmensen, er zijn ochtendmensen. Sommigen werken het liefste thuis, anderen komen elke dag naar kantoor. Wat jij wilt.

Great Culture - CleanUp X Webflow Template

Internationaal

In Nederland gestart maar inmiddels partners en klanten in Europa. Het is geen must maar als je wilt, werk je vanuit het buitenland. Het hele jaar, of soms een paar weken.

Medical Insurance - CleanUp X Webflow Template

IT gadgets

We zetten in op duurzame IT. Dus zal je van ons een remanufactured laptop krijgen en een A-grade gebruikte telefoon. Ook voor je familie en ook voor vrienden.

Wua - value creator sinds dag 1

“Wat is mooier dan klanten verrassen”

Klanten verrassen kan door ze een onverwacht hoge restwaarde te bieden of door de mogelijkheden van remanufactured laptops uit te leggen. De blije reacties van klanten, maken mij ook blij. En toevallig krijg ik er ook nog mooi voor betaald!

Open vacatures
A Great Experience - CleanUp X Webflow Template