Onze diensten

Van duurzame naar circulaire IT

Onze oprichters, aandeelhouders, specialisten en partners zijn zeer ervaren in de wereld van lifecycle management en As-a-service business modellen. Zij kunnen jou helpen met het opstellen van een meer duurzame of zelfs volledig circulaire IT strategie.

Duurzame IT strategie

Steeds meer organisaties denken na over de verduurzaming van hun IT omgeving. Dat is mooi want alles start met bewustwording dat we de grote berg E-waste moeten reduceren.

Maar waar begin je? Refurbished telefoons of laptops? Er zijn vele manieren om tot een meer duurzame IT omgeving te komen.

Wij hebben al vele fouten gemaakt en delen die missers graag met jou. Samen maken we ene plan voor een veilige, goed presterende en duurzame IT omgeving.

As-a-service

De wereld in het algemeen en ook IT in het bijzonder, verandert van bezit naar gebruik. Dat kan een voordeel zijn vanuit duurzaamheidsoogpunt.

Alles wat je niet bezit, gooi je niet meer weg maar geef je terug. In veel as-a-service modellen zit de restwaarde van IT apparatuur al verwerk. Dat betekent dat jouw gebruikte devices vaak een 2e of zelfs 3e leven krijgen.

Daarvoor moet je wel een helder proces van retour en data verwijdering opstellen. Wij helpen jou bij het overgaan van bezit naar gebruik van jouw IT omgeving.

Flexible Hours - CleanUp X Webflow Template

Lifecycle Management

Als je al jaren de levensduur van mobiele telefoons, tablets en laptops voor klanten verlengt, is het niet erg vreemd om te stellen dat je er best veel verstand van hebt.

Onze specialisten en consultants hebben allemaal jarenlange ervaring in de wereld van device lifecycle management, refurbishing, re-use, repair en recycling.

Samen hebben wij Circlewise opgezet met als missie bij te dragen aan de vermindering van de grote berg E-waste in de wereld. Hun kennis helpt jou sneller richting een meer duurzame IT omgeving.

Neem contact op

Altijd vrijblijvend advies

Een goed gesprek over mogelijkheden om jouw IT omgeving meer duurzaam en wellicht zelfs 100% circulair te maken? Een goed gesprek voor kost niets en is vaak hele leerzaam en leuk.

Contact Us Today - CleanUp X Webflow Template