circulaire oplossingen

Optimaliseer restwaarde

Gebruikte devices zoals mobiele telefoons en laptops zijn meer waard dan je denkt. Het vrijgekomen geld kan je inzetten om nieuwe investeringen (in bijvoorbeeld remanufactured devices) te doen. Of te doneren aan goede doelen. Maar hoe weet je of je de beste prijs krijgt, hoe worden ze beoordeeld op kwaliteit, is alle data op een professionele manier verwijderd en dan uiteindelijk: waar lever je ze in?

Ruimte voor nieuwe investeringen

Gebruikte devices zoals mobiele telefoons en laptops zijn meer waard dan je denkt. Het vrijgekomen geld kan je inzetten om nieuwe investeringen (in bijvoorbeeld remanufactured devices) te doen. Of te doneren aan goede doelen.

Maar hoe weet je of je de beste prijs krijgt, hoe worden ze beoordeeld op kwaliteit, is alle data op een professionele manier verwijderd en dan uiteindelijk:
waar lever je ze in?

Jouw persoonlijke broker

Restwaarde creëren is niet hetzelfde als inruilen. Wij kopen geen gebruikte apparatuur op, zoals brokers doen, wij verlenen enkel diensten vanaf inruil tot verkoop. Het geld dat daarmee opgehaald wordt, is voor jou en alleen voor jou.

Wij staan aan jouw zijde en streven naar de hoogst haalbare waarde. Met een eenvoudig inruilproces, gecertificeerde wiping en grading diensten, en betrouwbare verkoopkanalen van onze partners in de markt.

En dat enkel voor een vast bedrag voor diensten en een percentage van de verkoopprijs. Helder toch?

Inruil gemakkelijk gemaakt

Maak nu gebruik van onze contact formulieren en upload je CSV, XLS of CMDB file van gebruikte devices naar ons. Wij geven jou en jouw bedrijf snel een indicatieve prijs en plannen een opvolging om over de details te spreken.

Voor onze vaste klanten bieden wij een platform waarin op een overzichtelijke wijze alle ingeruilde producten worden getoond, inclusief behaalde waarde. Elke nieuwe aangeleverde batch zorgt voor nieuwe informatie over gerealiseerde restwaarde, biedt overzicht van data verwijdering per device (certificaten) en toont alle devices die in een DAAS contract worden afgenomen.

Heel eenvoudig, overzichtelijk en GDPR vriendelijk dus.

binnen 48 uur een indicatie

Restwaarde bepalen?

Geef aan welke gebruikte apparatuur je nog hebt liggen of waar je binnenkort afscheid van gaat nemen. Binnen 48 uur ontvang je een eerste indicatie.