Over circlewise

Onze missie

Wij geloven dat volledige transparantie en een eerlijke prijs voor gebruikte producten de vraag naar en het gebruik van circulaire IT apparatuur gaan versnellen. Daarmee bouwen we samen aan een betere toekomst voor de volgende generatie.

Circulaire IT stimuleren

Ons doel is om de inruil van het aantal gebruikte devices snel te vergroten zodat ze ingezet kunnen worden voor een 2e of 3e leven.

Circlewise creëert de hoogste waarde in de markt, zorgt er voor dat jouw bedrijf conform EU wet- en regelgeving kan rapporteren en werkt samen met jou aan een circulaire IT strategie.

Inruil eenvoudiger maken

Het voor onze klanten creëren van de hoogste waarde voor gebruikte devices tijdens de reis naar duurzame en circulaire IT levensduur. Klinkt eenvoudig en weinig vernieuwend.

Maar het inruilen van grote hoeveelheden gebruikte devices in de B2B sector is wat complexer en krijg je wel de juiste prijs?

Ons doel is een transparant en gebruiksvriendelijk ecosysteem te ontwikkelen voor het inruilen en verkopen van gebruikte IT apparatuur door gebruik te maken van digitale platforms, Artificial Intelligence en Virual Reality.

Circlewise heeft inruilprogramma’s voor bedrijven en organisaties in hele Europa.

Waarde creatie als business model

Wij zijn geen brokers, wij maken er een van jou! Wij halen gebruikte devices op, verwijderen data, beoordelen de technische en cosmetische kwaliteit en verkopen ze voor de hoogste prijs in Europa.

Je betaalt enkel voor onze diensten en een percentage van de verkoopprijs. Op die manier creëeren we samen de hoogste waarde.

Circlewise: value creators voor gebruikte devices.

Circlewise: dataverwijdering volgens EU-regelgeving.

Circlewise: jouw eerste stap naar een duurzame en circulaire IT strategie.

Wij delen graag kennis

Altijd vrijblijvend advies

Voor vragen rondom veilige afvoer van gebruikte IT apparatuur kun je altijd contact opnemen met een van onze lifecycle specialisten.

Contact Us Today - CleanUp X Webflow Template