Remanufactured of refurbished?

Wat is een remanufactured laptop?

Een remanufactured laptop is een gebruikte laptop die is teruggebracht naar de fabrikant of een gerenommeerde derde (herstel) partij voor een volledige en grondige revisie, zodat deze weer helemaal up-to-date is en klaar voor een volgend leven. Het remanufacturingsproces is heel grondig en omvat het demonteren van de laptop en het testen en repareren of vervangen van alle onderdelen om ervoor te zorgen dat de laptop weer als nieuw functioneert.

Wat is een refurbished laptop?

Een refurbished laptop is ook een gebruikte laptop die is teruggebracht naar de fabrikant of een derde (herstel) partij om te worden opgeknapt. Maar in tegenstelling tot remanufacturing omvat refurbishing echter niet altijd het demonteren van de laptop en het vervangen van alle onderdelen. In plaats daarvan betekent refurbishing het schoonmaken en repareren van de laptop en worden alleen de defecte onderdelen vervangen.

Meer weten over remanufactured
portfolio

Remanufactured Product Portfolio

Remanufactured HP, Dell of Lenovo laptops zijn verkrijgbaar in onze DAAS abonnementen. Onze partners zijn hierin o.a. Circular Computing (UK) en Green Choice Refurb (NL)

Contact

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.