circulaire oplossingen

Start met circulaire IT

Tijden veranderen. Nog niet heel lang geleden betekende het “vernieuwen van je IT omgeving” het aanschaffen van volledig nieuwe apparatuur, tegenwoordig kan je zelfs gebruikte en remanufactured devices afnemen in een As-a-Service mode.

Maandabonnement

De maandelijks af te rekenen remanufactured devices presteren minimaal net zo goed als nieuw dankzij het meer dan 5 uur durende test- en reparatiepoces, terwijl de kosten 30% lager liggen.

Duurzaamheid

Naast kostenverlaging en een interessante prijs/kwaliteit verhouding, draagt de inzet van gebruikte devices ook bij aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen.

We móeten een oplossing vinden voor de grote en nog altijd groeiende berg aan E-waste die onder andere bestaat uit laptops, monitoren, tablets en mobiele devices.

Ownership - CleanUp X Webflow Template

Co2 reductie

Bij inzet van remanufactured producten calculeren wij de CO2 reductie per laptop zodat die gebruikt kan worden in ESG rapportages.

Bij onze Remanufactured DAAS oplossingen voor remanufactured devices wordt naast de CO2 reductie voor het device ook de CO2 reductie voor aflevering, wissel en ophalen na afloop van het contract berekend.

HP, Lenovo en Dell

Alle remanufactured devices zijn van de merken Dell, Lenovo of HP.

Wij bieden de meest gangbare modellen aan maar kunnen ook jouw gebruikte devices terugbrengen naar nieuw.

Naar portfolio

24-60 maanden

Gangbare contracten lopen 24 of 36 maanden. Na afloop van dat contrac ontvang je van ons opnieuw een restwaarde die je kan gebruiken voor herinvestering.

Het 60 maanden model geeft je 5 jaar lang optimaal presterende devices, waarbij wij rekening houden met 1 x een modelverversing gedurdende de 60 maanden looptijd.

3 jaar garantie

Na het lezen van alle remanufactured voordelen toch nog extra zekerheid inkopen?

Circlewise biedt tot 3 jaar garantie op alle modellen. Bij defect ruilen wij binnen 24 uur het device om.

zien en gebruken is geloven

Vraag een demo model aan

Wil je 2 weken testen met een remanufactured laptop, laat dan nu je gegevens achter.

Contact Us Today - CleanUp X Webflow Template